ro
Blog

VIDEO | Super-containerul electric sau cum ne-am decis să nu mai înotăm împotriva curentului

from the garden

Ziua bună, dragi cititori!

Ne bucurăm să vă regăsim sănătoși și sperăm să vă încânte să aflați noutăți electrizante despre noi: interesați de mediul înconjurător și atrași de conceptul de sustenabilitate, am luat atitudine printr-o investiție importantă necesară pentru stabilizarea și eficientizarea fluxului de producție. Totodată am devenit extrem de eficienți energetic și am pus umărul la “reînverzirea” planetei.

În calitate de consumator industrial de energie electrică, necesarul nostru de funcționare se ridica la un minim de 45-50 KW/oră.

Alimentarea cu energie electrică era pusă la grea încercare în ultimul timp, transforma suprasolicitat nu mai face fata să susțină necesarul nostru si era nevoie de investitii in schimbarea acestuia si modernizarea instalatiei pe cheltuiala noastra pe de alta parte fluctuatiile de tensiune căderile tot mai dese de tensiune care ne afectau productivitatea și ne strica utilajele ne-au facut sa cautam alternative .
Si am gasit ….

Accesarea granturilor norvegiene (Energy Programme in Romania, focus area: Renewable Energy , Innovation Norway) a fost soluția optimă pentru noi și nu numai că ne-a eliminat toate aceste probleme, dar a venit și cu un aport considerabil la tot ceea ce reprezintă ecologizarea industriei la nivel local și european urmând direcția “verde” a energiei regenerabile.

Beneficiind de sprijinul norvegian de 80% la nivel de investiție și 20% aport propriu de capital, împreună cu Darcom Energy SRL am creat super-containerul albastru care convertește multitudinea de panouri solare de pe acoperișurile halelor în energie pură si stabilă (! Gratis e mai bine ).

Imaginați-vă cum ar fi să reduceți costul energiei electrice cu 90% în timp ce produceți și furnizați energie în rețea și vă și asigurați independența stocând energie adițională în baterii de urgență. Totul folosind energie regenerabilă curată, de la soare.

Ne înarmăm constant cu profesionalism pentru a nu permite viitorului să ne surprindă. Nu vrem doar să ne aliniem la standardele europene, dar să le și setăm, de ce nu?!