ro

Mese de Laborator

Sisteme modulare de mese de lucru cu cadre metalice sau corpuri structurale de susținere, pentru diverse tipologii de laboratoare și aplicații.

Colec ia e-Laborator pune la dispoziție o varietate de sisteme constructive și blaturi de lucru pentru mese, ideale pentru amenajarea unor laboratoare complet funcționale și ergonomice, pentru spații de laborator cu diverse activități precum chimie, microbiologie și multe altele.

Prin alăturarea și combinarea cu alte piese de mobilier precum panouri de servicii, corpuri de stocare sau module sanitare, mesele de laborator definesc compoziții de lucru complexe, cu dispunere liniară sau centrală, echipate cu toate utilitățile și accesoriile necesare desfășurării activității de laborator.

Toate sistemele constructive sunt echipate cu mecanism de reglaj al planeității blatului, iar unele sisteme pot susține până la 175 Kg /ml.

Pentru cântărire, masa de balanță este prevăzută cu o zonă de blat antivibrații, cu planeitate perfect calibrată și izolată de restul construcției.

MODULARITATE • ERGONOMIE • UTILIZAREA OPTIMĂ A SPAȚIULUI • BLATURI DIN MATERIALE CERTIFICATE

PRODUSE CATEGORIE:

În gama de mese pentru laborator se disting câteva modele structurale, care se potrivesc în funcție de caracteristici în diverse zone de laborator, fiind adecvate anumitor tipologii de activități:

  • Seria H – mese robuste, pentru lucru și suport aparate/echipamente, cu cadru metalic tip “H”, suportă până la 175kg/ml 
  • Seria C – mese robuste, pentru lucru și suport aparate/echipamente, cu cadru metalic tip “H”, suportă până la 175kg/ml   
  • Seria Eco – mese uzuale de lucru în laborator cu corpuri structurale de depozitare.
  • Masă de balanță – mese de cântarire pentru balanțe/mese support pentru echipamente de laborator sensibile la vibrații   
  • Masă mobilă – mese de lucru mobile cu structura metalică și role
modularitate
stabilitate
ergonomie
blaturi din materiale certificate
UTILIZAREA OPTIMĂ A SPAȚIULUI
Masă mobilă
Vezi Detalii
Masă de balanță
Vezi Detalii
Seria ECO – Corpuri structurale pe plintă
Vezi Detalii
Seria C
Vezi Detalii
Seria H
Vezi Detalii