ro

Module Sanitare

Unități de spălare cu una sau mai multe cuve integrate în blaturi speciale, cu panouri antistropire și corpuri de stocare sub blat.

Pentru maximă funcționalitate, dar și pentru a proteja utilizatorul, echipamentele și piesele de mobilier din jur, în spațiile de laborator, unitățile de spălare trebuie să îndeplinească anumite cerințe.

Cuvele de laborator, disponibile în mai multe variante dimensionale, sunt integrate în blaturi cu xi special profilate antipicurare (opțional).

Robineții de apă sau apă demineralizată sunt realizați din materiale speciale anticorozive și se montează pe blatul modulelor sanitare sau pe perete /alt suport vertical

Pentru a evita stropirea și deteriorarea spațiilor și echipamentelor imediat alăturate, modulele sanitare pot fi echipate cu panouri antistropire atât pe partea din spate a blatului, cât şi pe laterale.

La partea inferioară modulele sanitare sunt echipate cu corp mascator realizat din materiale hidrofuge și după caz, corpuri laterale de stocare, din materiale antiacide, așezate pe plintă.

Dimensionarea acestora respectă aceiași parametri ai standardelor EN 13150 și EN 14727, astfel încât se integrează în sistemul modular de mese de lucru, păstrând linia de design /ergonomia și flexibilitatea ambientului.

modularitate
ergonomie
antistropire
UTILIZAREA OPTIMĂ A SPAȚIULUI
REZISTENȚĂ LA UMEZEALĂ
Tanc colector cu senzor / alarmă de nivel
Vezi Detalii
Dus de urgență pentru ochi
Vezi Detalii
Uscător pentru sticlărie
Vezi Detalii
Modul Sanitar
Vezi Detalii