ro

Panouri de servicii

Grupaj de accesorii și alimentări integrate în unități constructive de sine stătătoare, cu structură proprie și spații de stocare.

Standardele de lucru în laborator implică reguli stricte și clare pentru dispunerea traseelor de alimentări, atât pentru trasee electrice cât și pentru gaze tehnice sau inflamabile. Pentru ca dispunerea acestora să fie în conformitate, iar activitatea din laborator să se desfășoare în condiții optime și de maximă siguranță, bancurile de lucru se echipează cu panouri tehnologice.

Panourile de servicii – în toate variantele lor dimensionale și cu toate nivelurile de echipare disponibile, transformă mesele simple de laborator în ansambluri de lucru profesionale și complet funcționale, utilizatorul având în imediata vecinătate toate utilitățile și alimentările care sunt necesare pentru activitatea sa și lucrul cu echipamente.

 

MODULARITATE • ERGONOMIE • UTILITĂŢI ECHIPAMENTE

 

Atât pentru mese perimetrale cât și pentru compoziții de lucru centrale, gama de panouri de servicii include soluții de la simplu la complex:

 

Sistemul minimal – panou cu dispunere în continuarea blatului de lucru, la perete sau de sine stăt tor, aduce aliment rile într-un plan accesibil, mascând trasee inestetice și periculoase, cu posibilitate de servisare.

Sistemul mediu – sistem de rafturi și carcase-suport cu montaj la nivelul blatului de lucru, cu configurație la perete sau pentru compoziții insulare.

Sistemul consolă – este o construcție de sine stătătoare cu multiple configurații atât pentru compoziții la perete cât și pentru ansambluri de mese centrale. Se compune dintr-un corp metalic transversal pentru utilități, opțional cu panou mascator frontal și montanți, accesorizabil la partea superioară cu polițe și /sau corpuri de stocare.

modularitate
flexibilitate
ergonomie
echipamente
UTILITĂȚI
Suporți pentru consumabile
Vezi Detalii
Prize
Vezi Detalii
Robineți
Vezi Detalii
Consolă
Vezi Detalii
Mediu
Vezi Detalii
Sistem Minimal
Vezi Detalii