ro
Blog

Modernizarea Laboratorului de Fizica Farmaceutica, Facultatea de Farmacie

from the garden

Noua toamna ne aduce aminte de inceputul scolii si toate obiceiurile asociate cu acest eventiment: reintalnirea cu colegii, mersul la cumparaturi dupa cele mai noi si mai bune rechizite, sentimentul de ''nou'' asociat cu acest anotimp. Multe dintre aceste obiceiuri au devenit constante in vietile noastre, pe altele, le-am adaptat: nu ne mai cumparam rechizite, facem mobila pentru studenti si elevi! Astazi am finalizat noul laborator de fizica din cadrul Facultatii de Farmacie ''Carol Davila'', Bucuresti.

Disciplina fizica farmaceutica si informatica studiaza influenta pe care o au proprietatiile fizicie in dezvoltarea produselor farmaceutice si este o materie obligatorie in primul an pentru toti studentii facultatii de farmacie. Laboratorul a fost adus la normele si standardele internationale, fiind renovat in totalitate. Noi am adus mesele de lucru, dulapurile de reactivi, chiuveta si vestiarele. Toate acestea sunt facute din materiale de inalta calitate, rezistente in fata celor mai agresive chimicale si conditii! Noul laborator imbunatasteste experienta actualilor si viitorilor studentiilor, oferindu-le conditii moderne si sigure de lucru. In acest an universitar, peste 100 de studenti boboci se vor bucura de noile dotari ale facultatii de farmacie!

Stim ca anul acesta este plin de schimbari, speram ca mobilierul nostru sa fie una dintre cele placute si sa le aduca studentilor noi experiente si mai ales, experimente!