ro
Blog

Mobilierul de laborator - prea evident și necesar ca să-l vedem...

from the garden

Ne-am intersectat de multe ori cu mobilier, echipamente și accesorii specializate pentru anumite spații cu destinație clară și de importanță majoră în viața de zi cu zi: de la băncile din laboratorul de chimie sau fizică până la dulăpioarele pline cu eprubete și dezinfectanți din cabinetele medicale, și acestea cu accesorii specifice. Le-am privit cu ochi pasivi, desfășurându-ne activitatea cu aportul lor, dar neevaluându-le în niciun fel și din nicio perspectivă.

Utilitatea lor se resimte doar dacă suntem privați de ele sau uzura generată de utilizarea îndelungată și în folosul a sute sau mii de oameni, își spune cuvântul. În spatele unui mobilier aparent banal sau rece la primă vedere, răzbate calitatea superioară a unor produse care facilitează sau de cele mai multe ori sunt în strânsă legătură cu desfășurarea unor activități esențiale în domenii vitale precum medicina, industria alimentară sau educația.

Blaturile de lucru, modulele sanitare, mesele și scaunele de laborator, dulapurile pentru stocare reactivi, corpurile pentru depozitare și chiar accesoriile pentru panouri specializate reprezintă articole de mobilier tehnologic, realizate după standarde bine definite, care au rol primordial în realizarea unor procese elaborate și absolut necesare ale vieții cotidiene.

Gândiți-vă doar la obișnuitul set de analize medicale recomandate anual. Pentru ca probele prelevate să fie stocate în siguranță și perfectă igienă e nevoie de mobilier specializat, securizat și standardizat. O astfel de muncă elaborată, desfășurată cu precizie și customizată în funcție de domeniul aferent, revine în sarcina echipei e-Laborator.

Cu o vechime de 14 ani și certificare unică de mobilier de laborator în România, e-Laborator produce și distribuie articole variate de mobilier tehnologic, de la des întâlnitele mese de laborator care pot avea peste 10 tipuri de blaturi și suprafețe de lucru standardizate, trecând prin modulele sanitare și ajungând la complexe configurații de nișe chimice cu exhaustare pentru laborator.

Pentru e-Laborator nimic nu e complex , ci totul este bine pus la punct și realizat în detaliu. Suntem perfecționiști și livrăm produse perfecte pentru buna desfășurare a activităților din laborator, indiferent de specificul său.